Loading...

Woning financieren

Op zoek naar een droomwoning?

Wij helpen u aan een woonkrediet

Ben je op zoek naar een droomwoning of ga je voor een bouwgrond met een nieuwbouw? Ook voor je woonkrediet is het belangrijk om met kennis van zaken de juiste keuzes te maken. Onze Hypo-Experts staan je persoonlijk bij tijdens het volledige kredietproces, vanaf de berekening van de maximale leenbedrag tot en met de finale keuze voor het beste kredietaanbod. We bekijken steeds het volledige financiële plaatje en garanderen je een all-in service.

Ontdek onze aanpak van woonkredieten

Wij luisteren én rekenen

Onze Hypo-Experts kunnen bijzonder goed luisteren. Vertel ons alles over je bouw- en koopplannen en geef ons inzage in je financiële situatie. Alleen zo krijgen we een goed zicht op het volledige financiële plaatje en kunnen we vanuit onze expertise en ervaring op maat een sterk en haalbaar kredietvoorstel uitwerken. Op basis van je actuele inkomen, je eigen financiële inbreng, je toekomstige inkomensverwachtingen en je werkzekerheid berekenen we de maximale leencapaciteit voor je woonlening.

We controleren of een notariële akte vereist is voor de waarborg. We analyseren of er sprake is van eventuele andere kostenbesparende waarborgen, zoals overige vastgoedeigendommen zonder lopend krediet of een pensioenfonds. Deze leencapaciteit moet voldoende zijn om je woondromen waar te maken, zonder dat je jezelf levenslang vastketent aan te hoge maandlasten. We leggen alles helder en eerlijk uit, zodat je met kennis van zaken de juiste keuzes maakt.

We werken een sterk voorstel op maat uit

Na het eerste adviesgesprek gaan onze Hypo-Experts voor je aan de slag. Als onafhankelijk kredietmakelaar hebben we de vrijheid om de voorwaarden van verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. We selecteren doelgericht het voorstel dat het beste bij jouw situatie past. Daarbij brengen we niet alleen de rentevoet in rekening. Ook de terugbetalingstermijn en de keuze voor een vaste of variabele rentevoet is van belang.

Binnen de variabele rentevoet bestaan nog tal van mogelijke formules, waarbij zowel de timing van de rentevoetherzieningen als de mogelijke stijgingen/dalingen onderling verschillen. Ook voor de schuldsaldoverzekering geven we een helder advies. Datzelfde geldt voor aanverwante verzekeringen, zoals bijvoorbeeld de brandverzekering.

We reageren snel en maken alle tijd voor jou

In de dynamische vastgoedwereld van vandaag moet je snel reageren om je droomhuis niet te missen. Dit betekent dat ook je kredietmakelaar snel moet meedenken. En dat mag je ook van ons verwachten. Wil je een afspraak met de Hypo-Expert uit jouw buurt? Contacteer ons vandaag nog en mogelijk zitten we morgen al rond de tafel voor een eerste adviesgesprek. Volledig gratis en vrijblijvend.

We maken voor jou alle nodige tijd vrij, zodat we na dit eerste adviesgesprek meteen aan de slag kunnen voor het uitwerken van een concreet en sterk voorstel. Op die manier kan jij bijzonder schakelen op de vastgoedmarkt.

We blijven bereikbaar

Onze dienstverlening als expert in woonkredieten eindigt niet na het uitwerken van een scherp voorstel. We lichten ons voorstel graag persoonlijk toe, waarbij we opnieuw alle tijd nemen om alles goed te bespreken. Zo maak je met kennis van zaken de juiste beslissing.

Een beslissing over een woonkrediet neem je niet lichtzinnig. Tijdens je zoektocht naar een droomwoning of de ideale bouwgrond, blijven we steeds bereikbaar voor alle vragen. Zo kan je op elk moment aftoetsen of een mogelijke aankoop haalbaar is binnen jouw financiële situatie en zoeken we naar oplossingen op maat.

Vind de Hypo-Expert bij jou in de buurt

Vind de Hypo-Expert
bij jou in de buurt

Plan je gratis adviesgesprek