Loading...

Kredietcentralisatie

Overzicht op je leningen kwijt?

Kies voor kredietcentralisatie

Betaal je maandelijks meerdere kredieten af, waaronder zowel hypothecaire leningen als andere kredieten? Ben je het overzicht kwijt door de verschillende maandelijkse terugbetalingen én de uiteenlopende terugbetalingstermijnen? Kies dan voor een kredietcentralisatie. We brengen alles samen in één krediet én kijken of er besparingsmogelijkheden zijn. Je betaalt nog slechts één helder maandbedrag en hoeft rekening te houden met één terugbetalingstermijn.

Wanneer is kredietcentralisatie aangewezen?

Doorheen de jaren kan je verschillende kredietengagementen aangaan. Je koopt een woning en sluit hiervoor een woonkrediet af. Je hebt nood aan een nieuwe auto en kiest voor een autolening bij je dealer. Je maakt schulden op je kredietkaart, die je eveneens moet aflossen. Je kiest voor een consumentenkrediet of persoonlijke lening om een grote aankoop te verrichten.

Overzicht kwijt

Maandelijks moet je al deze verschillende leningen en kredieten aflossen. Verschillende bedragen gaan van je rekening af, waardoor je het overzicht volledig verliest. Wat is mijn totale schuld? Hoeveel moet ik maandelijks effectief voorzien om mijn leningen te kunnen terugbetalen? Mogelijk zijn er ook kansen om minder maandlasten te betalen, door te zoeken naar betere kredietvoorwaarden. Dit kan je moeilijk voor elke lening afzonderlijk doen.

Kredietcentralisatie?

De oplossing? Kredietcentralisatie, waarbij we alle leningen en kredieten samenbrengen in één krediet aan de beste voorwaarden. Je betaalt dan nog één maandbedrag en hoeft slechts rekening te houden met één terugbetalingstermijn.

Kredietcentralisatie is bij hypo-experts pas mogelijk wanneer de meerderheid van het uitgeleende bedrag één of meerdere hypothecaire kredieten omvat. Elke kredietcentralisatie vereist analyse- en studiewerk op maat.

Hoe pakken wij kredietcentralisatie aan?

Maak je afspraak voor een persoonlijk analyse- en adviesgesprek. In aanloop naar onze afspraak verzamel je alle gegevens over je lopende leningen en kredieten. Deze documenten vormen het startpunt voor onze grondige analyse. Werk je liever digitaal? Laad de documenten dan rechtstreeks op in ons klantenportaal!

Potentiële besparingen?

We maken alle tijd voor je vrij. Tijdens dit eerste adviesgesprek lichten we je de mogelijkheden van kredietcentralisatie toe en bespreken we je situatie. We analyseren meteen of jij in aanmerking komt voor kredietcentralisatie en of er potentiële besparingsmogelijkheden zijn.

Voorstel op maat?

Wanneer kredietcentralisatie in jouw situatie aan de orde is, gaan wij aan de slag voor het uitwerken van een voorstel op maat. We berekenen daarbij haarfijn de maandlast en aangewezen looptermijn. Als onafhankelijke kredietmakelaar hebben we alle vrijheid om het beste voorstel voor jou te selecteren. We zoeken daarbij naar een nieuw krediet dat financieel haalbaar is, waarbij je stapsgewijs je lening terugbetaalt en je schulden afbouwt.

Wat met je verzekeringen?

Kredietcentralisatie is meestal het aangewezen moment om ook de rest van je financiële situatie kritisch onder de loep te nemen. Naast expert in kredieten zijn we ook verzekeringsagent.

Indien gewenst nemen we ook je lopende verzekeringspolissen en beleggingsverzekeringen – zonder enige kosten - mee in onze berekeningen en werken we een simulatie uit. Op die manier geniet je mogelijk van extra financiële voordelen.

Vind de Hypo-Expert bij jou in de buurt

Vind de Hypo-Expert
bij jou in de buurt

Plan je gratis adviesgesprek