Loading...

Disclaimer

Deze website is de eigendom van Hypo-Expert. Alle informatie op deze website is van algemene aard en is louter informatief. Hypo-Expert streeft ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle inspanningen kan het gebeuren dat de informatie niet volledig, juist, nauwkeurig, bijgewerkt is of wordt weergegeven. Als de informatie die u vindt op deze website tekortkomingen vertoont, zal Hypo-Expert al het mogelijke doen om dat zo snel mogelijk recht te zetten. Als u onjuistheden vaststelt, kunt u contact opnemen met de beheerder van de website door het contactformulier in te vullen.

De informatie, foto’s en indien van toepassing video’s opgenomen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Indien u gebruik wenst te maken van de inhoud van deze website, kan u contact opnemen met de beheerder van de website door het contactformulier in te vullen.

Hypo-Expert spant zich ook in om onderbrekingen van technische aard zo veel mogelijk te voorkomen. Hypo-Expert kan echter niet garanderen dat de website volledig vrij zal zijn van onderbrekingen of andere technische problemen.

Indien deze website hyperlinks bevat naar websites die door derden worden beheerd, beschikt Hypo-Expert voor deze sites over geen enkele technische of inhoudelijke controle of zeggenschap en kan daarom geen enkele garantie bieden over de volledigheid of juistheid van de inhoud en over de beschikbaarheid van de websites en informatiebronnen.

Vind de Hypo-Expert bij jou in de buurt

Vind de Hypo-Expert
bij jou in de buurt

Plan je gratis adviesgesprek