Loading...

Een initiatief van ervaren kredietmakelaars

Onze kredietmakelaars zijn al vele jaren gekend als onafhankelijke kredietadviseur en –makelaar. Verzekeringen, veilige beleggingen en kredieten zijn in onze visie op een natuurlijke manier met elkaar verbonden. Doorheen de jaren bouwden onze experts in elk van deze drie vakgebieden een enorme kennis op. Met Hypo-Expert bundelen we de krachten en onze expertise in hypothecaire kredieten. Zo kunnen ook niet-verzekeringsklanten van deze persoonlijke service genieten.

Altijd met dezelfde Hypo-Expert aan tafel

Altijd met dezelfde Hypo-Expert aan tafel

Dezelfde aanpak die we gebruiken als verzekeringskantoor, trekken we door naar hypothecaire kredieten. Zo mag je rekenen op een persoonlijke service, waarbij we alle tijd vrijmaken voor persoonlijke adviesgesprekken. We leggen je alles helder en eerlijk uit.

We werken steeds met voorstellen op maat, gebaseerd op een grondige analyse van jouw situatie. Daarbij bekijken we altijd het volledige plaatje, zowel kredieten, als verzekeringen.

Doorheen het volledige traject zit je met dezelfde Hypo-Expert aan tafel. Deze kent jouw situatie door en door, waardoor je altijd verzekerd bent van het beste advies.

Dankzij ons uitgebouwd kantorennetwerk vind je snel en eenvoudig een Hypo-Expert bij jou in de buurt.

Verzekering- én kredietexperts

Verzekering- én kredietexperts

Wij analyseren steeds je volledige persoonlijke situatie. We brengen alle parameters in rekening. Onze klanten mogen rekenen op een persoonlijke service waar totaaladvies centraal staat.

Bij het grote publiek zijn we vooral gekend als deskundig verzekeringsagent, waardoor onze dienstverlening voor hypothecaire kredieten jammer genoeg onderbelicht blijft.

Dat is vooral jammer voor klanten die niet bij ons verzekerd zijn, want zo blijven zij verstoken van diepgaande kennis van en persoonlijke aanpak voor woonkredieten.

Met Hypo-Expert brengen we verandering in deze situatie. Naast onze activiteiten als verzekeringsagent komen we nu als expert in hypothecaire kredieten naar buiten.

Vind de Hypo-Expert bij jou in de buurt

Vind de Hypo-Expert
bij jou in de buurt

Plan je gratis adviesgesprek